De asbestemming

asbestemming
Op het gebied van as bestemming is veel mogelijk. Wij kunnen voor u  crematie as verstrooien met een heliumballon. Deze ballon gaat tot een hoogte van ca. 15-20 km, en daar wordt dan de as verstrooid. De kosten voor deze mooie vorm van asverstrooiing zijn € 380,00, inclusief 10 begeleidings ballonnen en maximaal 1 kg crematie as. Afhankelijk van de wind en/of de locatie kan het voorkomen dat we moeten besluiten de as over twee of meerdere ballonnen te verdelen. De meerkosten proberen we dan heel redelijk te houden.

Ook voor het verstrooien van kleinere hoeveelheden crematie as kunnen wij u van dienst zijn. Het verstrooien van 100 gram as met een heliumballon kost ongeveer € 150,00.

Behalve verstrooien met een heliumballon (vanaf € 380,00) is het ook mogelijk om de as te (laten) verstrooien vanuit een luchtballon, vliegtuig of vanaf een schip. In de regio Drechtsteden kan dat bijvoorbeeld op de Oude Maas, De Noord, het Wantij enz. In Rotterdam verstrooien we regelmatig as op de Nieuwe Maas maar ook in de havens. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als het om een verstrooiing op het land gaat.

In de regio Zwijndrecht-Dordrecht en in Rotterdam kunt u al as op het water laten verstrooien vanaf € 65,00.