Verkeersregelaars

Verkeersregelaars nodig?

Ben Jansma Uitvaartverzorging heeft straks een landelijk erkende (beroeps)verkeersregelaar in dienst en maakt daarnaast ook gebruik van collega verkeersregelaars, van o.a. Traffic-Comfort uit Voorburg om deze in te zetten op drukke kruisingen om zo een vrije doorgang van de rouwstoet te garanderen. Met deze verkeersregelaars verloopt de verkeersstroom op de dag van de uitvaart overzichtelijk en is de gang naar de begraafplaats of het crematorium rustig en zonder verkeersstress. De verkeersregelaars begeleiden de rouwstoet veilig over drukke kruisingen en door het verkeer als deze onderweg is naar de Kerk, begraafplaats of crematorium.

De gecertificeerde en dus ook gediplomeerde (beroeps)verkeersregelaars van Ben Jansma Uitvaartverzorging hebben veel ervaring met het regelen van het verkeer en zij werken tijdens een uitvaart zowel professioneel als terughoudend maar zijn voor de overige weggebruikers nadrukkelijk aanwezig. Naast het regelen van het verkeer zijn de verkeersregelaars, naast de uitvaartleider en het overige personeel, ook een vraagbaak voor de familie en de belangstellenden.
Wij hebben goed contact met politie en gemeenten en kunnen u daarom overal in Nederland dienstbaar zijn.

Wilt u meer informatie over verkeersregelaars in Zwijndrecht en wijde omgeving, neem dan rustig contact met ons op.

Onze verkeersregelaars zijn natuurlijk ook beschikbaar voor bedrijven/organisaties welke werkzaam zijn buiten de uitvaartbranche.