Lidmaatschap

Ben Jansma Uitvaartverzorging en Uitvaartwinkel heeft een Service Lidmaatschap.

Waarom het Service Lidmaatschap

Wij kregen regelmatig vragen over de mogelijkheid van een lidmaatschap. En de laatste jaren zien wij inderdaad een grote behoefte aan zekerheid dat er iemand voor u klaar staat wanneer dat nodig is. En vooral dat er dan iemand is waarin u vertrouwen heeft.

Wij zijn daarom gestart met het Service Lidmaatschap. Door u in te schrijven in het Uitvaartregister geeft u aan dat het uw wens is dat uw nabestaanden bij het bespreken van de uitvaart de hulp inroepen van Ben Jansma Uitvaartverzorging. Een uitvaartonderneming waar persoonlijke en deskundige zorg vanzelfsprekend is.

Het Service Lidmaatschap is ook een aanvulling op een uitvaartverzekering. Zeker als uw verzekeringsmaatschappij voor u al de keus heeft gemaakt voor een uitvaartonderneming. Met een Service Lidmaatschap geeft u aan zelf te willen kiezen. En waarom zou u dan niet kiezen voor een uitvaartonderneming die u kent en die iedere keer weer het in haar gestelde vertrouwen waarmaakt.

Wat houdt het Service Lidmaatschap in.

U betaalt eenmalig € 4,50 borg, dit bedrag wordt in mindering gebracht op de eerstkomende uitvaart.

Wat krijgt u voor deze € 4,50:

– Een registratiepas als bewijs van inschrijving in het Uitvaartregister van Ben Jansma Uitvaartverzorging
– Op uw verzoek een gesprek over de mogelijkheden, kosten en al uw andere vragen over de vormgeving van uw uitvaart.
– Op uw verzoek een door u in te vullen wilsbeschikking waarin u uw wensen over uw uitvaart kunt vastleggen.
Een vrij besteedbaar uitvaartbedrag* van € 100,00  en maximaal 50 dankbetuigingen* gratis (excl. verzendkosten) als de uitvaart door Ben Jansma Uitvaartverzorging wordt  geregeld en is uitgevoerd.
– Korting van 5% tot 10% op aankopen in de Schenk- en gedenkhoek aan de Walraven van Hallstraat 1 te Zwijndrecht.
– Korting op het bij mij bestelde rouwbloemwerk en een eventueel grafmonument.
– Korting bij diverse winkeliers in Zwijndrecht.

Zoals u ziet is het heel eenvoudig. Als Service Lid biedt u uw nabestaanden onze deskundige hulp aan. Voor een bescheiden bedrag van € 4,50,- bent u verzekerd van een korting van 5% op ons basistarief. De inschrijving verplicht u verder tot niets, er is geen vereniging met leden of enige vorm van aansprakelijkheid.

* is niet geldig op het tarief van de Uitvaartverzorging-basis.

Letwel, deze Service Lidmaatschap is voor aankopen in de Schenk- en gedenkhoek en bij de aangesloten winkeliers strikt persoonlijk en kan dus niet worden gebruikt door anderen.