Rouwlinten

Rouwlinten

Graag drukken wij voor u (natuurlijk doen wij dit ook voor collega’s en bloemisten) het lint voor de bloemstukken en wij doen dit met een Citizen CL-S621 printer. Met deze printer kunnen wij de linten hoogwaardig bedrukken met tekst in het lettertype van uw keuze, ook is het mogelijk om een plaatje op het lint te drukken, bijvoorbeeld, ringen, hartje, kattenpootje enz.
Wij hebben de volgende kleuren in het assortiment;
– Nederlandse vlag,
– wit,
– roze,
– donkerblauw,
– lichtblauw,
– creme,
– lichtgroen,
– donkergroen,
– zwart,
– paars,
– rood,
– bordeauxrood,
– oranje,
– off white,
– geel,
– kurk

Maten van het lint.
Het gewone lint hebben wij in twee maten; 70/75 en 25 mm breed, de Nederlandse vlag is verkrijgbaar in 75 en 100 mm breed. Het rouwlint van kurk is een echt natuurproduct, maat 75 mm.

Bedrukking tekst en plaatje
Wij bedrukken het rouwlint standaard in de kleur goud. Op verzoek kan het ook in glanszilver, glansgoud of zwart. Staat uw voorkeur kleur er niet bij, dan is deze vaak toch wel door ons te leveren. U moet dan wel rekening houden met een levertijd van een paar dagen. Zoals ik al eerder schreef is behalve het drukken van tekst ook mogelijk om een *plaatje toe te voegen, dit in dezelfde kleur als de tekst.
Bewerking en verwerkingskosten van een aangelerd plaatje is vanaf € 2,50, u mag natuurlijk een zelf een plaatje naar ons verzenden via de email, dit moet dan wel een bewerkt BMP bestand zijn, u heeft dan natuurlijk geen bewerkingskosten. De tekst op de rouwlinten is standaard in het lettertype Adobe Garamond Pro, een ander lettertype is meestal wel mogelijk. Als wij het letterype niet hebben dan ontvangen wij deze graag van u per email.

Prijzen:
Lint uit het vaste assortiment met goudkleurige opdruk kost € 12,50 (= dubbel lint van +/- 75 mm br. en maximaal 100 cm lang) en natuurlijk is dit exclusief de verzendkosten.

Lint van 25 mm. wordt vaak gebruikt voor een rouwbloemwerk i.p.v. een kaartje. De prijs van een rouwlint van 25 mm br. is € 6,00. (= Dubbel lint van 25 mm. br. en maximaal 70 cm lang)

Verzending:
Als wij het lint moeten verzenden dan doen wij dat via Postnl. Als het goed is heeft u het lint de eerstvolgende werkdag, na verzending, in uw bezit. Op uw verzoek kan het ook met expresse-post of met een koerier verzonden worden, afhalen kan natuurlijk ook, in de regio Zwijndrecht bezorgen wij het lint tegen een kleine vergoeding ook zelf.

Tekstregels op het lint
Met onze printer kunnen we meerdere regels drukken op het lint, meestal wordt dit gedaan om bijvoorbeeld een gedicht of gedachte op het lint te drukken. Om het goed leesbaar te houden adviseren wij maximaal vijf regels op een lint van 70 mm breedte en maximaal 6 regels op een lint van 100 mm breedte, max. 40 leestekens incl. spatie per regel (4 regels). In overleg kunnen het natuurlijk altijd meer regels worden, maar hoe meer regels des te kleiner de opdruk gaat worden. Wij hanteren voor de namen en de groet ca. 40 leestekens (incl. spatie) per lint.

Bestellen kan via de email en telefonisch: 0633-200500. De tekst ontvangen wij graag van u via de email/sms of whatsapp en dan graag inclusief uw adresgegevens: info@bjansma.nl Belt u ons wel even als u iets via de email bestelde??

* o.v.v. bewerking en resultaat printen. Als het eind resultaat niet naar onze wens is dan laten wij u dat z.s.m. weten en zoeken we samen naar een oplossing.