Ben Jansma en Gerard van der Zijden

Ben Jansma

Ben is geboren in Friesland, maar opgegroeid in Zwijndrecht. Zijn vader was een bekende verschijning in Zwijndrecht, hij werkte bij het Ziekenfonds en heel Zwijndrecht kende hem toen wel, zeker van gezicht.
Ben Jansma is overigens ook geen onbekende in Zwijndrecht. In 1979 was hij de oprichter van de Dierenambulance Zwijndrecht en de daarbij behorende Stichting Dierenhulpdienst.
Medio 2003 is Ben Jansma gestart met Ben Jansma Uitvaartverzorging en in april 2008 heeft hij de uitvaartonderneming kunnen uitbreiden met een kantoor aan de Walraven van Hallstraat 1 te Zwijndrecht. In de regio Rotterdam was hij tot 2011 freelance uitvaartleider,  daar heeft hij ca 1500 uitvaarten mogen begeleiden.

Gerard van der Zijden

Gerard is geboren in Haarlem en later verhuisd naar Rotterdam. Hij genoot zijn opleiding als musicus ( organist en koordirigent) en maakte kennis met de uitvaartwereld als drager. Op deze manier heeft hij kennis opgedaan bij diverse soorten uitvaarten.
Later werd hij uitvaart assistent , waardoor hij meer betrokken raakte bij de organisatie en uitvoering van een uitvaart.
Sinds april 2018 is hij uitvaartleider bij Ben Jansma uitvaartverzorging en begeleidt hij samen met Ben Jansma uitvaarten in de regio Zuid- Holland. Gerard weet door zijn werk als musicus mensen te troosten en rust te geven . Zo ook is hij ervan overtuigd dat door het wegnemen van de zorg rondom een uitvaart, er troost en rust gegeven kan worden aan u als nabestaande.

WIJ DE ZORG, U EEN VERZORGDE UITVAART